REV'IT! Seesoft nugaros apsaugos įdėklas Padidinti

REV'IT! Seesoft nugaros apsaugos įdėklas type RV

FPB003225006

Nauja

40,00€

Apie prekę

REV'IT! Seesoft nugaros apsaugos įdėklas

Revoliucinė REVIT See Soft CE-Level 2 nugaros apsauga sukurta taip, kad sugertų daugybę smūgių nepakenkiant komfortui, ventiliacijai ar judėjimo laisvei. Dėl itin atsparaus smūgiams nitrilo ir polinorborneno gumos mišinio gaunamos atminties putos, kurios yra atsparios daugeliui smūgių ir CE sertifikuotos pagal aukščiausią prEN 1621-2:2010 2 lygį.

Esant stipriam kampiniam smūgiui, atskiri atminties putų sluoksniai pasislinks vienas kito atžvilgiu, todėl smūgis pasiskirstys didesniame efektyviame paviršiaus plote ir sumažins energiją, kuri perduodama į stuburą ir nugarą. Seesoft nugaros apsauga veikia itin nuosekliai bet kokiomis oro sąlygomis ir jai nedaro įtakos temperatūros diapazonas nuo -4°F iki +104°F (-20°C iki +40°C).

Dauguma REV'IT striukių yra sukurtos taip, kad tilptų Seesoft CE Level 2 nugaros apsaugos įdėklas. Naujesnių striukių apsauginėje kišenėje bus užrašas, nurodantis atitinkamą apsaugų tipą ir dydį.
Dydis:

    Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. Seesoft Back Protector įdėklo dydžio lentelę arba vadovaukitės gaminio puslapyje esančiame aprašyme nurodytu dydžiu.

Pastaba: Įdėkite į striukę taip, kad juoda pusė būtų nukreipta į nugarą.

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

REV'IT! Seesoft nugaros apsaugos įdėklas type RV

REV'IT! Seesoft nugaros apsaugos įdėklas type RV

Rašykite atsiliepimą