Jobe Rumble Towable Package 1P Teal 238823001 Padidinti

Jobe Rumble Towable Package 1P Teal 238823001

238823001

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

150,00€

Apie prekę

**Jobe Rumble Towable Package 1P Teal** yra vienos vietos vandens pramogų priemonė, skirta vilkti vandens paviršiumi. Ji yra populiarus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta aktyvų poilsį vandenyje ir ieško adrenalino. Štai keletas svarbiausių šios priemonės ypatybių:

1. **Dizainas ir Medžiagos**: Jobe Rumble yra pagamintas iš tvirtos ir atsparios PVC medžiagos su nailoniniu viršutiniu sluoksniu, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo trinties ir pažeidimų. Teal spalva suteikia šviežią ir stilingą išvaizdą.

2. **Matmenys ir Svoris**: Paprastai ši priemonė yra suprojektuota taip, kad būtų pakankamai lengva transportuoti ir laikyti, tačiau kartu pakankamai didelė, kad būtų patogi naudoti vienam asmeniui.

3. **Patogumas ir Saugumas**: Priemonė turi patogias, minkštas rankenas su neoprento apsauga, kurios padeda išvengti rankų trinties. Taip pat yra saugos vožtuvas, leidžiantis greitai pripūsti ir išleisti orą.

4. **Naudojimas**: Jobe Rumble Towable yra lengva naudoti – tiesiog prijunkite prie katerio ar vandens motociklo ir mėgaukitės plaukimu. Tai puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems vandens sporto entuziastams.

5. **Priedai**: Kai kuriais atvejais komplekte gali būti papildomų priedų, pavyzdžiui, vilkimo lynas ar elektrinis pompavimas.

Jobe Rumble Towable Package 1P Teal yra pripažįstamas dėl savo kokybės, patikimumo ir linksmybių, kurias jis gali suteikti. Jei planuojate įsigyti tokią priemonę, ji gali suteikti daug džiaugsmo jūsų laisvalaikiui prie vandens.

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

 Jobe Rumble Towable Package 1P Teal 238823001

Jobe Rumble Towable Package 1P Teal 238823001

Rašykite atsiliepimą