Išpardavimas! Revit batai Mission Padidinti

REVIT MISSION BATAI 0471010

Nauja

REVIT MISSION BATAI 0471010

Smulkiau

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

116,25€

-25%

155,00€

Apie prekę

„Mission“ bateliai patenkina paklausą tų, kurie mėgsta važinėti ir lenktyniauti. Šie batai yra hibridų tarp patogių sportbačių ir apsauginių motociklo batų; pristatyti geriausius iš abiejų pasaulių. Termoformuotas kulno ir kojų puodelis yra suporuotas su įpuršktu kulkšnies kaušeliu, kad būtų laikomasi saugos reikalavimų, o jo „OrthoLite®“ vidpadžiai suteikia komfortą važiuojant gatvėmis ar einant šaligatviais. „Mission“ apvalių nėrinių užsegimą palaiko užsegimas, užrišamas kilpa ir kilpa. Dėl ventiliacijos prie batų liežuvio vasaros pasivažinėjimų metu būsite vėsūs.

APSAUGOS SAVYBĖS
Išorinis apvalkalas - poliesteris mikropluošto
Apsauginis įpurškiamas kulkšnies kaušas | termiškai suformuotas pirštų gaubtas | termiškai suformuota kulno taurė
Sudėtis 78% TPU, 22% poliesteris (termoplastinis poliuretanas)
ERGONOMINĖS SAVYBĖS
Priglauskite gerai
Ventiliacijos liežuvio perforacija
Yra papildomų porų raištelių, skirtingų spalvų guminė pavarų perjungimo pavara | „OrthoLite®“ vidpadis X40 ™ | Kabliuko ir kilpos kulkšnies uždarymo dirželis sustiprintas šoninis skydas

Galimi dydžiai:

394041424344

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

REVIT MISSION BATAI 0471010

REVIT MISSION BATAI 0471010

REVIT MISSION BATAI 0471010

Rašykite atsiliepimą