Išpardavimas! Rev'it! džinsai Westwood Ladies Padidinti

Rev'it! džinsai Westwood Ladies FPJ0326312

FPJ0326312

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

170,00€

Apie prekę

„Westwood“ moteriški džinsai yra motociklų džinsai, kurių laukė daugelis moterų. Plonas derinys kartu su Cordura® tampriu džinsu užtikrina gražų prigludimą, didelį dėvėjimo komfortą ir labai gerą apsaugą. Niekam nebereikia matyti, kad tu mūvi motociklo kelnes, o ant motociklo vis tiek esi apsaugotas.
Tai, kad tai tikri motociklo džinsai, atsispindi komfortiškoje sėdynėje. Kryžius buvo sureguliuotas taip, kad galėtumėte patogiai važiuoti net ir ilgiausio pasivažinėjimo metu. Neregėtai tvirtas Cordura® džinsas turi COOLMAX® elementą, kuris pašalina drėgmę. Be šio dilimui atsparaus išorinio sluoksnio, kelnių vidinėje pusėje ant kelių ir sėdmenų uždėta papildoma plokštė; PWR | skydas. Dėl šio medžiagų derinio Westwood džinsai itin atsparūs plyšimui ir dilimui. Standartiškai kelnės turi SEESMART™ CE lygio 1 kelių apsaugos, o kelnės taip pat gali būti papildomai aprūpintos SEESMART™ klubų apsaugos priemonėmis. Kad būtumėte aiškiai matomi tamsoje, kelnės turi 3M Scotchlite™ atspindį ant kojos. Trumpai tariant, labai išbaigtos ir patogios motociklo kelnės, kurių išvaizda ir jausmas primena įprastus džinsus!

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

Rev'it! džinsai Westwood Ladies FPJ0326312

Rev'it! džinsai Westwood Ladies FPJ0326312

Rašykite atsiliepimą