Legends: From Agostini to Quartararo (EN) YME-FBEDS-EN-01

YME-FBEDS-EN-01

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

70,00€

Apie prekę

40 legendinių motociklų čempionų, bendradarbių ir asmenybių saga.

Eric de Seynes buvo privilegijuotas žaidėjas ir motociklų pasaulio liudininkas beveik 50 metų kaip mechanikas, motociklininkas, žurnalistas, prodiuseris, pasaulio čempionato komandų vadovas, Formulės 1 ir Grand Prix motociklų rėmimo direktorius, čempionato organizatorius ir propaguotojas. Šiuo metu „Yamaha Motor Europe“ prezidentas de Seynesas visada laikėsi savo įsipareigojimo iki galo gyventi savo aistrą kasdien.

Šis unikalus karjeros kelias suteikė de Seynesui daug patirties ir glaudžius ryšius su daugeliu asmenybių, kurios „kūrė motociklus“, ir lenktynių legendomis, kurios per pastaruosius kelis dešimtmečius laimėjo pasaulio čempionatus.

„Legendose“ de Seynesas daugiau nei 300 puslapių dalijasi ne tik savo prisiminimais.

„Ši knyga nukelia mus į aistros, lenktynių ir motociklų pasaulio šerdį, nes mes visi juos mylime“, – pareiškė Tarptautinės motociklininkų federacijos (FIM) prezidentas Jorge Viegas.

„Legendos“ yra anglų ir prancūzų kalbomis.

Pajamos už „Legendų“ pardavimą bus skirtos Motociklų sporto paveldo fondui – organizacijai, kurios tikslas – saugoti motociklų lenktynių paveldą.

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

Legends: From Agostini to Quartararo (EN) YME-FBEDS-EN-01

Legends: From Agostini to Quartararo (EN) YME-FBEDS-EN-01

Rašykite atsiliepimą