Givi pl2119cam šoninių dėžių laikiklis

pl2119cam

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

120,00€

Apie prekę

GIVI PL2119CAM yra motociklo bagažinės laikiklis, specialiai sukurtas Yamaha Super Ténéré XT1200Z/ZE (2010 m. ir naujesniems modeliams). Tai yra dalis GIVI CAM-SIDE linijos, kuri yra skirta naudoti kartu su GIVI Trekker Outback šoniniais lagaminais. Šis laikiklis pasižymi šiomis savybėmis:

1. **Tvirtumas ir patikimumas**: GIVI PL2119CAM laikiklis yra pagamintas iš tvirto plieno, kuris užtikrina didelį atsparumą ir ilgaamžiškumą net ir esant sunkioms sąlygoms.

2. **Lengvas montavimas**: Laikiklis yra sukurtas taip, kad būtų lengvai montuojamas ant motociklo be papildomų modifikacijų. Tai leidžia greitai ir paprastai pritvirtinti šoninius lagaminus.

3. **Suderinamumas**: Šis modelis yra suderinamas su GIVI CAM-SIDE sistema, kuri suteikia papildomą saugumą ir stabilumą, ypač važiuojant ilgas keliones ar bekelėje.

4. **Estetika**: Dizainas yra pritaikytas konkrečiam motociklo modeliui, todėl laikiklis gerai atrodo ir nesugadina motociklo estetikos.

Apskritai, GIVI PL2119CAM yra aukštos kokybės produktas, kuris suteikia papildomą patogumą ir saugumą keliaujant motociklu, ypač tiems, kurie mėgsta ilgus nuotykius ir bekelės keliones.

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

Givi pl2119cam šoninių dėžių laikiklis

Givi pl2119cam šoninių dėžių laikiklis

Rašykite atsiliepimą