Kombinezonas Quantum FOL0292150

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

1 000,00€

Apie prekę

Vientisas kostiumas išduoda pavadinimą: (lenktynių) kostiumas, sujungiantis kelnes ir švarką į vieną visumą. Nedalomas, nes toks yra tikslas. Paprastai pamatysite, kad keli turistiniai motociklininkai išvyksta su šiuo. Tai dažniau tinka vyrams, kurie savo motociklu renkasi sportišką (skaitykite: greitą).

Pagrindinis dėmesys čia skiriamas grafikai ir tekstūrai – su skirtingais sluoksniais, o tai suteikia gana unikalų ir tikrai pilną rezultatą. Leder yra „pasirinkimo ginklas“, kai priartėjame prie grandinės ir arčiau nei REV'IT Quantum vargu ar gali. Didžiąją kostiumo dalį sudaro „Monaco“ karvės oda ir „Monaco“ jautienos oda, o „našumas“ daugiausia susijęs su jūsų potencialu. Atsparus nusidėvėjimui, kaip ir turėtų būti, taip. Ir šiuo atveju perforuotas, gerai oro cirkuliacijai.

Žinoma, keltis į pilną cowlo odinį kokoną yra labai nepraktiška, todėl REV’IT pateikė PWR|Shell – tamprią medžiagą tinkamose vietose, kuri iš karto suteikia daug judėjimo laisvės ir, svarbiausia, patogumo dėvėti ir sėdėti. Akordeono audinio gabalėliai virš alkūnių ir kelių puikiai veikia šiuose dalykuose. - Ketinimas? Atakuokite kiekvieną posūkį ir kuo sklandžiau pakibkite šalia motociklo. Cnietje ant žemės, prašau.

Tą kelį ant žemės galima padaryti puikiai dėl „dvigubo kompaktiško kelio slankiklio“, kur minkštesnis elementas natūraliai leidžia be jokių problemų nuskaityti bordiūrą. Tikri menininkai gali priglausti alkūnę į žemę, nes jūs taip pat galite tai padaryti naudodami „dviejų dalių alkūnės slankiklius“ nedvejodami. Abu yra pakankamai atskaitos taškų, kad galėtumėte iš tikrųjų peržengti fizikos ribas. Slankikliai ant pečių užtikrina, kad jis ir toliau gerai eitų, net jei pakeliui prarasite svorio centrą. Alkūnių slankiklius taip pat galima nesunkiai pakeisti, o tai bet kokiu atveju yra kelių slankikliai.

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

Kombinezonas Quantum FOL0292150

Kombinezonas Quantum FOL0292150

Rašykite atsiliepimą