MUDRIDER Red 5310 Striuke

Nauja

Įmokos skaičiavimo paaiškinimas

Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - - - - - - - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
- (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Terminas, mėn.:
24
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma , o - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %) - Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.

260,00€

Apie prekę

Neperšlampama striukė skirta atsidavusiems tyrinėtojams, kurie siekia neprilygstamo veikimo bet kokiomis oro sąlygomis. Ši pažangi striukė aprūpinta naujoviškais vandeniui atspariais riešų rankogaliais, užtikrinančiais 100% apsaugą nuo vandens patekimo į rankoves. Su dviem krūtinės slydimo kišenėmis ir dviem vandeniui atspariomis vidinėmis kišenėmis jis siūlo patogias laikymo galimybes žvejybos vietose. Specialus atvartas su magnetinio uždarymo sistema užtikrina, kad pagrindinis užtrauktukas būtų atsparus purvui, o nuimamas gobtuvas suteikia universalumo. Pagaminta iš patvaraus keturių sluoksnių audinio su HARD-TEX membrana, ši striukė garantuoja ilgalaikį komfortą ir išskirtinį našumą kiekvienoje ekspedicijoje lauke.

    Patvarus keturių sluoksnių audinys su HARD-TEX® membrana
    DWR danga
    Visos siūlės ir užtrauktukai saugiai užklijuoti
    Magnetinis atvartas su užtrauktukais vietoj Velcro
    Dvipusis priekinis užtrauktukas
    Vidiniai rankogaliai neleidžia patekti vandeniui
    Dvi didelės vandeniui atsparios kišenės
    Dvi vidinės kišenės
    3M atspindintys elementai
    Nuimamas gobtuvas
    Elastinis diržas

Atsiliepimai

Rašykite atsiliepimą

MUDRIDER Red 5310 Striuke

MUDRIDER Red 5310 Striuke

Rašykite atsiliepimą